به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    پاها یکی از مهم ترین اعضا بدن هستند که با تکیه به آنها حرکت می‌نماییم. این عضوهایی دوست داشتنی، همواره وزن بدن ما را برروی خود تحمل کرده و خالی از تصور نیست، که درد را برروی آنها احساس کنیم. عوامل مختلفی می توانند سبب ایجاد در در پاها گردند و انتخاب یک کفش مناسب می تواند تا حدود زیادی در ایجاد این دردها جلوگیری نماید. که در ادامه به بررسی آنها میپردازیم.

    1- بونیون

    شکل ناخوشایند در پاها، می تواند سبب ایجاد درد در پا گردند. انحراف انگشتان پا و بیرون زدگی استخوان کنار شست پا که با عناوینی همچون بونیون، هالکوس والگوس و قوز شست پا شناخته می شود، می تواند سبب تغییر شکل ظاهری پا و بروز درد در پاها در هنگام پوشیدن کفش شود.

    هالوکس والگوس به علت پوشیدن کفش های زنانه با پنجه باریک، در بانوان نسبت به آقایان شایع تر می باشد. با این حال، ژنتیک نیز می تواند از دیگر عوامل ایجاد بونیون باشد.

    2- قوس نامناسب کف

    صافی کف پا، وجود قوس بیش از حد در کف پا از دیگر عواملی است که با پخش کردن نامتناسب وزن و تمرکز فشار برروی پنجه و پاشنه می تواند سبب درد در پاها گردند. استفاده از کفی های طبی و قرار دادن آنها در درون کفش و یا خرید کفشهایی با کفی طبی می تواند سبب بهبود این قوس ها شده و در کم شدن این دردها موثر باشد.

    3-ناخن پا

    فرروفتگی ناخن پا در گوشت از دیگر عوامل ایجاد درد در قسمت پنجه پا می باشد. کوتاه کردن ناخن به حالت گرد و یا کوتاهی بیش از حد ناخن از عواملی هستند که سبب فرورفتگی ناخن در درون گوشت پا می گردند.

    4- فاشیای کف پا

    فاسیا بافتی ضخیم در پا است که استخوان پاشنه را به کف پا متصل می نماید. افزایش فشار ناگهانی برروی کف پا، اضافه وزن می توانند سبب ایجاد التهاب فاسیای پا و بروز درد در پا گردند.

    5- پای ورزشکاری

    پای ورزشکاری از دیگر عارضه هایی است که می تواند بروز مشکل در پا گردند. پوشیدن جوراب های ضخیم، قرار گرفتن پا به مدت طولانی در دورن کفش های نامناسب و در نتیجه، ایجاد تعریق بیش از حد در پا می گردند. در چنین شرایطی باکتری ها در بین انگشتان پا رشد می کنند و عفونت در آنها ایجاد می گردند. وجود زخم در پا و در پی آن تعریق می تواند زمینه ایجاد پای وزشکاری را افزایش دهد. برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری

    • پاهای خود را هرروز شستشو دهید و آن را خشک کنید.
    • در صورت وجود زخم در پاهای خود آنها را حتما ببندید و به مدت طولانی در کفش قرار ندهید.
    • از کفش چرم و یا چرم هایی که هوا در آنها گردش دارد استفاده نمایید.

    نکاتی در جهت حفظ سلامت پا:

    • اگر ابتلا به بیماری دیابت هستید، پاهای خود را هرروز بررسی نمایید و در صورت بروز زخم هرچه سریعتر به پزشک مراجعه نمایید.
    • از پوشیدن کفش پنجه باریک در طولانی مدت جلوگیری نموده و کفش های با پنجه پهن را جایگزین نمایید.
    • از پوشیدن کفش های کاملا تخت و یا پاشنه بلند خودداری نمایید.
    • کفش های با وزن سبک و راحت را انتخاب نمایید
    • از کفش های طبی استفاده نمایید.
    • کفش هایی با رویه پارچه ای و یا چرمی را انتخاب نمایید تا هوا به آسانی در آنها گردش داشته باشد.
    مریم فتاحی
    پنجشنبه 5 اسفند 1400 - 15:13
    بازدید : 201
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 4
    تعداد کل نظرات : 1

    خبرنامه